Skip to main content

Zaklada Marin Čilić

Dragi učenici htjeli bi vas informirati o hvalevrijednoj inicijativi našeg tenisača i ambasadora Europskog tjedna sporta, Marina Čilića.

Prije nekoliko dana otvoren je natječaj za treću generaciju stipendista Zaklade Marin Čilić. Stipendije su namijenjene darovitim mladim sportašima i klasičnim glazbenicima kojima je potrebna dodatna potpora kako bi u potpunosti razvili svoje vještine i interese. Uz to, jedna je donacija Zaklade namijenjena za obnovu laboratorija školi s darovitim učenicima.

Uz glazbene stipendije i donaciju školi, Marinova Zaklada dodjeljuje 10 stipendija u iznosu od 10.000,00 HRK za sportaše koji pohađaju srednju školu, a članovi su nacionalne selekcije u svojoj uzrasnoj kategoriji u individualnom olimpijskom športu. Stipendije su namjenske te se mogu iskoristiti za usavršavanje, odlazak na seminare, natjecanja ili kupnju športske opreme.

Natječaj je otvoren do 8. studenoga 2020. godine, a više o detaljima natječaja možete pronaći na: https://marincilic.com/hr/zaklada/.

Ljubazno vas molimo da proslijedite informaciju svojim učenicima, članicama i sportašima kako bi se zainteresirani sportaši mogli prijaviti.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti direktno Zakladi na [email protected] .