Skip to main content

Zavrtimo desetu sezonu projekta Vrtim zdravi film

Stručni edukacijski skup, održan je 14. studenog 2020. u prostorijama Hrvatskog školskog sportskog saveza u online okruženju preko ZOOM platforme i YT kanala HŠSS-a.

Webinar „Vrtim zdravi film“ okupio je voditelje projekta „Vrtim zdravi film“ iz 175 škola s područja Republike Hrvatske, iz svih županija na još jednoj edukaciji za novu jubilarnu 10. sezonu Projekta.

Webinar možete ponovo pogledati.

Uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera Webinar „Vrtim zdravi film“ otvorili su predsjednik HŠSS-a, g. Nikola Perković, prof. i Glavni tajnik dr. sc. Ivan Dujić. Srdačno su se zahvalili ravnateljima, učiteljima TZK i ostalim učiteljima koji su u prošlogodišnjoj sezoni Projekta „Vrtim zdravi film“ uz sve izazove školske godini 2019./2020. uspješno proveli Projekt. Voditelji su odlično odradili Projekt u online okruženju te edukaciju prilagodili novonastalim uvjetima. Putem PPT osigurali su kvalitetnu i kontinuiranu provedbu edukacije učenika šestih i sedmih razreda i njihovih roditelja. Projekt je educirao i okupio 13.763 učenika u Republici Hrvatskoj.

Gospođa Koraljka Novina Brkić, ing. nutr. prezentirala je trendove o pravilnoj prehrani i tjelesnoj aktivnosti učenika sedmih razreda koji također provode inačicu Nestlé for healthier Kids Global Programme u susjednim državama. Rezultati su bili prezentirani na Regionalnoj konferenciji „Savez za zdraviju budućnost“ koja je održana 30. rujna 2020. 

NAGRADE ŠKOLAMA ZA SEZONU 2019./ 2020. - VZF POVJERENSTVO

  1. najbolja škola u RH u znanju – najveći postotak povećanja znanja / razlika u anketi 1 i 2 prijenosno računalo-laptop

OŠ REČICA iz mjesta Rečica  KARLOVAČKA ŽUPANIJA 

ZRINKA LOVROVIĆ, prof.

  1. najbolja škola u RH u znanju – najveći ukupni postotak znanja ostvaren u školi nakon ankete 2- foto kamera.  

OŠ VISOKO  iz mjesta Visoko  VARAŽDINSKA ŽUPANIJA

MARINA ŽGANEC LIPIĆ, prof.

  1. najbolji Izvještaj voditelja VZF  uz popratne materijale provedbe projekta – sportska oprema (lopte, rekviziti). 

OŠ ŠEMOVEC iz mjesta Šemovec Bartolovečki VARAŽDINSKA ŽUPANIJA

DAMIR POPOVIĆ, prof.

 

ZAHVALJUJEMO SVIM SUDIONICIMA KOJI SU BILI UKLJUČENI U ONLINE EDUKACIJU I ŽELIMO VAM PUNO USPJEHA U OVOJ ŠKOLSKOJ GODINI