Skip to main content

Potvrde

Dragi učenici, cijenjeni roditelji, Hrvatski školski sportski savez neće izdavati uvjerenja kojim bi učenici osnovnih škola stjecali dodatne bodove za upis u srednju školu. Podaci o ostvarenom uspjehu u natjecanjima školskog sporta, a temeljem kojih učenici stječu pravo na dodatne bodove za upis u srednju školu, dostavljeni su nadležnom ministarstvu i ugrađeni Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole.

Svi ostali učenici, članovi ekipa školskih sportskih društava koja su sudjelovala na Završnici državnih prvenstva od školske godine 2007./2008. pa sve do danas, moći će dobiti POTVRDU o sudjelovanju na državnom prvenstvu, koje mogu koristiti za primjerice, upis na fakultet, upis u studenski dom, dobivanje stipendije i sl.

Takvu POTVRDU u sudjelovanju na Završnici držanog prvenstva moći će se dobiti isključivo on-line putem. Nažalost, zbog dogradnje uluge on line zahtjeva za izdavanje potvrde o sudjelovanju takav će se zahtjev do daljnjega predavati e-mailom na adresu:  goran.jukic(et)skolski-sport.hr.

U e-mailu molimo vas da nevedete sljedeće podatke:

Ime i prezime učenika

Ime školskog sportskog društva

Naziv škole i mjesto sjedišta škole

Školska godina u kojoj je održano državno prvenstvo,

Naziv sporta u kojm je učenik sudjelovao,

Mjesto koje je osvojilo školsko spotrtsko društvao

Svrhu zbog koje se izdaje potvrda (primjerice: za dobivanje stipendije, za upis na fakultet i sl.)

Ime prezime i adresu, mjesto i poštanski broj na koje ćemo poslati potvrdu o sudjelovanju na državnom prvensvu ili e-mail ako tražitelj želi dobiti potvrdu u PDF formatu.

 

Sve roditelje koji bi željeli saznati na koji će način njihova djeca ostavriti dodatne bodove za upis u srednju školi, molimo da pročitaju OVE INFORMACIJE (klikni na link).

 

NATRAG NA DOKUMENTE