Skip to main content

Igraj Fair, živi Fair play!

Igraj Fair, živi Fair play! Dragi učenici, profesori, svi koji ste na bilo koji način u doticaju sa školskim sportom, uključite se u potragu za Fair playem.

Fair play nije nestao, on je s nama, ali ga treba prepoznati i pokazati svima. Prepoznate li u nekom potezu ili postupku Fair play javite nam. Najboljem Fair play potezu, odnosno osobi ili osobama koji su ga napravili dodijeliti ćemo nagradu.

Hrvatski školski sportski savez jednom godišnje dodjeljuje Godišnju FAIR PLAY nagradu školskog sporta. Od 2011. godine HŠSS dodijelio je nagradu 4 puta. Pogledajte tko ju je sve dobio.

Želite li prijaviti osobu za Fair play nagradu školskog sporta posjetite OVU  stranicu i ispunite obrazac za prijavu i pošaljite ga na našu adresu. Na istoj ćete stranici pročitati još o fair play nagradi školskog sporta.

Dobitnici nagrade za šk. godinu 2015./2016. su Matej Ćuk i Ivan Pinjuh. Učenici su članovi rukometne ekipe školskog sportskog društva MEDIVET,  Zdravstvene i veterinarske škole Dr. Andrije Štampara iz Vinkovaca.