Skip to main content

Sudjelujte u projektima HŠSS-a

Pozivamo sve učenike i njihove nastavnike da sudjeluju i ove godine u dva projekta Hrvatskog školskog sportskog saveza.

IGRAM,PIŠEM, LAJKAM - projekt je koji se provodi od školske godine 2012./2013. Riječ je projektu koji omogućava učenicima da se okušaju u novinarskom izvještavanju s utakmica u sustavu školskog sporta. Ove godine se zaista lako mogu uključiti i projekt svi oni koji žele pisati, svi oni koji već imaju iskustva u radu neke novinarske sekcije i jednostavno svi oni koji će u projektu prepoznati mogućnost da ostave neki trag. Molim vas da na klikom na OVAJ LINK pročitate detaljnije o čemu se radi i ...prihvatite se pisanja i ne samo pisanja. Vaš rad može biti i u obliku snimanja fotografija, snimanja vidao isječaka. Ako, kojom srećom, uočite neki FAIR PLAY događaj, i o tome nam dojavite. Možda baš vaša dojava iznjedri laureata ovogodišnje FAIR PLAY nagrade školskog sporta.

ŠKOLSKI PLESNI VIRTUALNI SHOW - ovaj projekt se također provodi od školske godine 2012./2013. Zbog ovog projekta u prve dvije godine naš se Internet "zapalio". Svi su htjeli vidjeti što se to događa u virualnom plesnom showu. I, imalo se što za vidjeti. Natjecanje je to za koje vam je potrebna kamera, koreograf, dobra glazba i ljubav prema plesu. Snimite svoju skupinu, malo momtaže, ili bez nje i pošaljete nam video. Mi ćemo ga objaviti, vi gledati i pri tome lajkati i komentirati. Pobjednik je onaj tko skupi najviše komentara i lakova. Međutim imamo i kategoriju u kojoj će sve uratke pregledati stručno povjerenstvo i donijeti sud koji je video najbolji iz kuta stručnjaka.

Uostalom pogledajte samo prošlogodišnji pobjednički video. I, što čekate plešite, snimajte i šaljite.

Osnovne škole - OŠ fra Bernardina Tome Leakovića - Bošnjaci

Srednje škole -MEDICINSKA ŠKOLA U RIJECI

Stručno povjerenstvo je kod osnovnih škola odabralo OŠ Kraljevica kao najbolju, a kod srednjih škola najbolji su bili opet medicinari iz Rijeke.