Skip to main content

POLUZAVRŠNICA DRŽAVNOG NATJECANJA U ODBOJCI ZA DJEČAKE

Natjecanje iz odbojke održano je  4. travnja 2017. godine u ivankovačkoj školskoj dvorani.

Početak je bio u 10:30 h, a natjecanje je otvoreno svečanom himnom. Nakon himne, ravnatelj naše škole, Željko Puljić, održao je kratki govor. U natjecanju su sudjelovale 4 ekipe osnovnih škola iz Požege, Bilja i Slavonskog Broda te ekipa OŠ „August Cesarec“ Ivankovo.
Naši odbojkaši su natjecanje otvorili utakmicom protiv Požege, koju su pobjedili 2:1 u setovima. Bila je to napeta utakmica koja je naše odbojkaše dovela do finala. Nakon velike pobjede naših, uslijedila je utakmica između ekipa Bilja i Slavonskog Broda. Obje ekipe su se borile do finala, ali pobjedu  je odnijela ekipa Bilja, 2:1 u setovima.
Zatim su na teren izašle ekipe Slavonskog Broda i Požege, oni su se natjecali za 3. i 4. mjesto. Pobjedu je odnijela požeška ekipa. Svi su se natjecatelji trudili postići dobre rezultate. Za   1. i 2. mjesto natjecali su se odbojkaši Bilja i odbojkaši OŠ „August Cesarec“, Ivankovo. To je bila posljednja utakmica, ujedno i najnapetija u kojoj su naši odbojkaši uspjeli osvojiti 1. mjesto i osigurati svoje mjesto na državnom natjecanju. Svi su bili sretni i ponosni na naše odbojkaše, a posebno njihov trener, učitelj Igor Miličević.


Trofeje i pohvalnice, kapetanima svake ekipe, dodijelio je gospodin Stipe Tomić predsjednik Županijskog saveza ŠŠD-a.


Ekipa OŠ August Cesarec:
Dominik Jelić (12)
Mislav Jelić (55)
Ivan Gazić (10)
Franko Čučković (15)
Nikola Gazić (7)
Marin Gazić (4)
Mario Sambol (11)
Marin Bošnjak (17)
Luka Škarica (5)
Blaž Škrabo (3)
Petar Samarđija (12)
Tomislav Šimunović (44)
Oni su ponos i slika naše škole.
IPL novinar:Klara Stjepanović, 6.C; Osnovna škola August Cesarec, Ivankovo