Skip to main content

Europski tjedan sporta

Osvoji bogate #BeActive Awards – POKAŽI KAKO PROMOVIRAŠ ŠPORT I ZDRAVO DRUŠTVO!

U sklopu Europskog tjedna sporta koji se i ove godine održava krajem rujna, Europska Komisija dodjeljuje #BeActive Awards u tri različite kategorije:  za pojedinca, za projekt i za radno mjesto, a pobjednike očekuje novčana nagrada od 10.000 €!

Europska Komisija izabrat će 3 finalista svake kategorije koje će ugostiti na svečanoj dodjeli nagrada.

Prijavi se najkasnije do 24. srpnja 2020. godine do 17:00 sati – ispuni online obrazac i zajedno s njim, pošalji nam potpisanu Declaration of Honour na e-mail: [email protected].

KAKO SE PRIJAVITI?

Ako je tvoja firma ili ured jedan od onih koji uvijek nađe vremena da u nagurani raspored ubaci i vježbanje, onda je tvoja kategorija:

#BeActive Workplace (Obrazac Workplace)

 

Tri poduzeća diljem Europe, neovisno o djelatnosti, nagradit će se za poticanje svojih zaposlenika na tjelesnu aktivnost. Kako bi se prijavili na #BeActive Workplace Awards, poduzeća trebaju jasno pokazati što rade za promociju športa i na koji način potiču sudjelovanje svojih zaposlenika u tjelesnim aktivnostima.

#BeActive Local hero (Obrazac Local Hero)

Ako si ti onaj koji uvijek motivira druge da se bave sportom u svojoj zajednici ili znaš nekoga tko jest – trenera, volontera, jednostavno motivatora, prijavi ga za Local hero kategoriju i pokaži čime je to uspio inspirirati ljude oko sebe.

#BeActive Education (Obrazac Education)

Škole ili druge obrazovne ustanove koje primjenjuje kreativne metode kojima potiču djecu da budu aktivna i nakon što sat tjelesnog završi, nude im kreativna rješenja za fizički aktivnije dane i generalno stvaraju aktivno obrazovno okruženje, spadaju u kategoriju #BeActive Education. Prijavi takav projekt!

Više detalja o ovom natječaju pronađite na linku https://europski-tjedan-sporta.hr/wp-content/uploads/2020/07/BeActive-Award-2020-Rules.pdf.

PRIJAVI SE !

Sadržaj preuzet s https://europski-tjedan-sporta.hr/otvorene-prijave-za-beactive-awards-2/