Skip to main content

Potvrde

Dragi učenici, cijenjeni roditelji, Hrvatski školski sportski savez neće izdavati uvjerenja kojim bi učenici osnovnih škola stjecali dodatne bodove za upis u srednju školu. Podaci o ostvarenom uspjehu u natjecanjima školskog sporta, a temeljem kojih učenici stječu pravo na dodatne bodove za upis u srednju školu, dostavljeni su nadležnom ministarstvu i ugrađeni Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole.

Svi ostali učenici, članovi ekipa školskih sportskih društava koja su sudjelovala na Završnici državnih prvenstva od školske godine 2007./2008. pa sve do danas, moći će dobiti POTVRDU o sudjelovanju na državnom prvenstvu, koje mogu koristiti za primjerice, upis na fakultet, upis u studenski dom, dobivanje stipendije i sl.

Takvu POTVRDU u sudjelovanju na Završnici držanog prvenstva moći će se dobiti isključivo on-line putem. Nažalost, zbog dogradnje uluge on line zahtjeva za izdavanje potvrde o sudjelovanju takav će se zahtjev do daljnjega predavati e-mailom na adresu:  potvrde(et)skolski-sport.hr.

U e-mailu molimo vas da nevedete sljedeće podatke:

Ime i prezime učenika

Ime školskog sportskog društva

Naziv škole i mjesto sjedišta škole

Školska godina u kojoj je održano državno prvenstvo, te je li to bilo prvenstvo za sve razrede (Poreč) ili za 5.i 6.razrede (Vinkovci).

Naziv sporta u kojm je učenik sudjelovao,

Mjesto koje je osvojilo školsko sportsko društvo

Svrhu zbog koje se izdaje potvrda (primjerice: za dobivanje stipendije, za upis na fakultet i sl.)

Potvrda će se korisniku slati isključivo e-mailom u PDF obliku počevši od 21.7. pa sve do 31.8.2020.

Slanje potvrde pismenom pošiljkom na adresu biti će moguće odabrati nakon 1.9.2020.

 

Sve roditelje koji bi željeli saznati na koji će način njihova djeca ostavriti dodatne bodove za upis u srednju školi, molimo da pročitaju OVE INFORMACIJE (klikni na link).

 

NATRAG NA DOKUMENTE